De 7 marsvin

I midt Marts hentede jeg 7 marsvin. De boede i et gnaverbur på 150 x 50 og det eneste de havde i buret var spåner, 1 vandflaske og gnaverpiller fra supermarkedet. De var alle sammen meget undervægtige og da de alle gik sammen, kunne flere af hunnerne være drægtige..

Deres forhold til hinanden er, at Felix og Nanna har gået sammen, siden de var 4 uger gamle (så de har haft et utal af kuld sammen). Felix er far til alle de andre marsvin (han har parret sig, med nogle af hans døtre). Trille og Tessa er fra samme kuld og deres mor er Nanna. Tulle, Clara og Buster er fra samme kuld og deres mor er Tessa.

Samme dag som de flyttede herhjem, fik Felix sit eget bur og de blev alle sammen vejet. Buster, Clara og Tulle vejede i gennemsnit 150 g hver og det tog mig ca 3 uger at få dem op på 300 g.

Clara var desværre så undervægtig, at hun var svær at kønsbestemme. Hun blev derfor desværre vurderet til at være en dreng og derfor flyttede hun, sammen med Buster, ind til Felix, da de vejede 300 g. Det har den betydning at Clara desværre er blevet drægtig.

Nanna var så heldig, at hun slap for endnu en drægtighed, men desværre var Trille og Tessa blevet drægtige.

Tulle har været så heldig, at hun har fundet nyt hjem og er derfor flyttet ud i nyt hjem.

De søger alle sammen nye hjem og vil blive sat til salg, når de er klar til at flytte. Der kan dog godt vises interesse for dem, allerede nu.

Felix
Nanna
Trille
Tessa
Clara
Buster
Tulle

Trille fødte d. 16/5 2 unger. Det er 1 han og 1 hun. De søger nye hjem, når de er 4 uger gamle og vejer minimum 300 g.

Lille Svin
Sidney

Tessa fødte d. 17/5 3 unger. Det er 2 hanner og 1 hun. De søger nye hjem, når de er 4 uger gamle og vejer minimum 300 g.

Mini
Plet
Biggie